Škola Jedrenja

ŠKOLA JEDRENJA – #jkrudar

Početni i napredni tečajevi jedrenja hrvatskim plavim morem koji traju 7 dana ili vikend i regatni tečajevi jedrenja. Naučite jedriti samopouzdano i sa sigurnošću. Grupni satovi za muškarce i žene starije od 15 godina nude Vam zabavu, informacije, te Vam pomažu naučiti jedriti i upravljati brodicom ili jahtom. Poboljšajte svoje praktične vještine navigacije, čitanja navigacijskih karata, upravljanja elektroničkom opremom, vezivanja i upravljanja brodom.

Znati što, kada i kako napraviti je vrlo važno jer u jedrenju nije bitna snaga već taktika, pravovremenost i mnogo toga drugog. Naša uloga je promovirati jedrenje s naglaskom na rekreaciju i zabavu i potaknuti što je više moguće ljudi.

Naša škola jedrenja je ponosni član ISSA-e (International sailing school association) te našim polaznicima osiguravamo certifikate koji su općeprihvaćeni u cijelom svijetu i služe kao dokaz o stečenoj razini jedriličarskog znanja i umijeća u našoj školi. Naši tečajevi usklađeni su prema standardima i okvirima tečajeva ISSA Inland Skipper (Početni tečaj jedrenja za odrasle) i ISSA Inshore skipper (Srednji tečaj jedrenja) te Napredni// Regatni tečaj jedrenja.

Zajedno s predviđenim teorijskim i praktičnim programom, također želimo polaznike upoznati sa lokalnim pričama, otocima i mjestima za posjetiti kako bi na kraju Vašeg putovanja uživali u bogatom i nezaboravnom iskustvu.